Registrace

Vážení obchodní přátelé, vážení zákazníci,

dovolte mi, abych Vás v rámci tohoto prvního, čistě slovenského newsletteru pozdravil a napsal pár slov o tom, co se v Hageru aktuálně děje.

Jistě jste zaregistrovali, že se v naší firmě objevila nová tvář ze Slovenska a to konkrétně můj nový kolega, Ĺubomír Petrovič. Lubo je ze Staré Turé a má 20ti letou zkušenost v oboru elektro. Za rozšíření týmu o Luboše jsem moc rád, protože tímto krokem zvyšujeme naši kapacitu Vám poskytnout potřebnou obchodní i technickou pomoc při řešení projektů s výrobky Hager.

Z produktových novinek bych Vás rád upozornil na dvě produktové řady. V květnu a červnu Vám znovu představíme a tentokrát trochu jinak naše bezšroubové přístroje do rozvaděčů, které mají obchodní označení quickconnect. Rádi bychom Vám nabídli i cenově zvýhodněné balíčky přístrojů včetně propojovacích lišt, které budete schopni nakoupit u našich velkoobchodních partnerů. Budeme rádi pokud zkusíte náš Bezšroubový svět.


Druhá produktová řada, na kterou bych rád upozornil jsou systémy pro ukládání vedení tehalit, kam patří parapetní kanály, lišty a podlahové krabice. Na konci května budeme mít k dispozici tištěnou verzi nové technického katalogu, kde budou jednotlivé produkty představeny opravdu podrobně a tento katalog Vám rádi poskytneme. Jeho online verzi si můžete stáhnout již nyní zde.

Více informací naleznete v tomto newsletteru a samozřejmě na www.hager.cz . Neváhejte nás kontaktovat v případě potřeby o obchodní nebo technickou pomoc.

Byl bych rád, pokud by byl náš newsletter zdrojem zajímavých informací, které Vám pomůžou Ve vašem profesním životě a my se tak staneme obchodními partnery.

Přeji Vám krásné jaro a hodně optimismu.

Váš
Michal Baláž
Sales manager pro Slovensko

Mobil: + 420 724 819 064
E-mail: michal.balaz@hager.com