Bezpečně a jednoduše:
Vyrábíme více, lépe
a rychleji
 

 

Společnost Hager znáte jako spolehlivou rodinnou firmu: V minulosti a částečně i v současnosti se potýkáme s výpadky v dodávkách v různých produktových oblastech.

Ujišťujeme vás, že jednáme na všech úrovních společnosti a přijali jsme řadu opatření, abychom tuto situaci co nejrychleji překonali.

Můžete si být jisti, že pracujeme naplno na tom, abychom stávající situaci zlepšili.

Zaměstnanci: Všichni se zapojují!

Noví zaměstnanci posilují týmy ve výrobě, logistice a administrativě. Současně i všichni naši stálí zaměstnanci v každém oddělení pracují naplno.

Investice do továren: Zvyšuje kapacitu

Během posledních 24 měsíců se naše společnost pustila do ambiciózního programu rozšíření výroby, aby byla schopna uspokojit vaši poptávku po našich produktech v současné době i v budoucnu. Především v Německu a Francii byla zařízení rozšířena o více než 10 000 m2 a doposud bylo investováno 83 milionů eur. Dalším z vrcholů bylo slavnostní otevření naší nové továrny v polské Bieruni v hodnotě 50 milionů eur s více než 21 000 m2 a 1 000 novými zaměstnanci.

Dodavatelský řetězec: Bezpečnostní opatření a systémy včasného varování

Díky neustálé komunikaci s našimi dodavateli a zavedení systémů včasného varování, můžeme rychle rozpoznat nečekané problémy s dodávkami a následně přijmout proaktivní opatření. Vy tím získáte spolehlivější informace o dostupnosti zboží.

Termíny dodání: Větší přesnost

Díky přizpůsobení našich informačních systémů vám můžeme poskytnout spolehlivější informace k termínům dodání.

Správa, nabíjení, ukládání a distribuce energie

Současnou poptávku po elektřině doprovází nutnost s ní efektivně hospodařit. To vyžaduje inovativní řešení, která máme připravena i s ohledem na budoucnost.

Energetický management

Řešení v oblasti e-mobility, ukládání energie a efektivní distribuční infrastruktura od společnosti Hager, která se dokonale přizpůsobí udržitelným potřebám obyvatel, investorů a majitelů budov, vám dokonale pomůže připravit se na budoucnost, bezpečně a jednoduše již dnes.

Nabíjecí infrastruktura

Podpořte svou elektrickou budoucnost a ambice v oblasti elektromobility – síla je ve vašich rukou! Naše řady nabíjecích stanic nabízí vše, co pro svůj přechod na udržitelnou energii potřebujete.

Bezpečná distribuce energie

Velké proudy kladou vysoké nároky na bezpečnost každé instalace. Pro zabezpečení tohoto kritického uzlu v distribuci energie umožňují rozvodné systémy elektrické energie rychlou instalaci nízkonapěťových rozvaděčů v souladu se standardy a bezpečné ovládání spínaných zátěží.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat.

Kontaktujte nás