Vstupte do světa vypínačů a zásuvek

 

Hager je hrdým Partnerem České ceny pro architekturu

Podpora kvalitní architektury je ze strany společnosti Hager logickým krokem, protože design hraje u společnosti Hager dlouhodobě zásadní roli. Hager je předním dodavatelem řešení a systémů pro elektrické instalace v bytových domech i velkých komerčních objektech.

Kromě více než šedesátileté tradice a prémiové kvality si společnost Hager vždy zakládala nejen na funkčnosti a bezpečnosti svých výrobků, ale i na jejich vzhledu. Častá spolupráce s externími designéry a architekty již několikrát přinesla své ovoce v podobě nejrůznějších ocenění, včetně Red Dot Design Award.

Vlajkovou loď designu společnosti Hager představují vypínače berker, které sbírají designová ocenění a uznání architektů a interiérových designérů po celém světě.

Objevte Hager svět vypínačů

Vypínače a zásuvky v dnešní době neslouží jen jako funkční prvky, ale také jako rozhodující detaily, které propojují celkový koncept budovy a dotvářejí konečný dojem z interiéru.

V našem portfoliu si vybere každý. Spínací prvky berker s univerzálním systémem One.platform uspokojí i ty nejnáročnější požadavky z hlediska designu a kvality. Pokud si i přesto nevyberete z široké standardní nabídky, je tu pro Vás Hager Manufaktura, která vyrobí vypínače a zásuvky na míru. Naše portfolio zahrnuje neomezenou škálu materiálů, dekorů, barev i možností zpracování, které jsou k dispozici pro Vaše individuální řešení.

Chaloupka Dvě sestry

V oblíbené turistické a lyžařské lokalitě poblíž Harrachova, na pomezí Jizerských hor a Krkonoš, se znovuzrodila chaloupka jako stvořená jak pro rodinnou rekreaci majitelů, tak i pro ubytování hostů a návštěvníků z řad široké veřejnosti.

Interiér pod taktovkou designérky Denisy Kubíčkové Strmiskové rozkvetl do nevšední kombinace krásy a pohodlí. Designérka v ničem nezůstávala v půli cesty. Důkazem budiž použití na míru upravených vypínačů berker R.classic – na přání designérky vybavených kolébkovou klapkou.

Prohlédněte si referenci zde.

Erlebachova bouda

Jak se to v horách od nepaměti stává, když se potkají dobří a šikovní lidé, výsledek stojí za to. Přesně tak by se v kostce dal popsat příběh pečlivé rekonstrukce Erlebachovy boudy, usazené v dechberoucí krkonošské krajině nad Špindlerovým Mlýnem.

Volba architektů padla na vypínače berker Q.3 v antracitové barvě. V pokojích našly uplatnění i datové a televizní zásuvky nebo analogové termostaty regulující podlahové vytápění.

Prohlédněte si referenci zde.

Myšlení Out of the box

Pokud má architektura vydržet déle, potřebuje technologie orientované na budoucnost. Společnost Hager vyvíjí dokonalá řešení pro obytné, průmyslové i komerční budovy.

Architekti s výjimečnými nápady potřebují partnery s výjimečnými řešeními, s kreativním přístupem a out of box myšlením. Od rozváděčů řes nabíjecí stanice až po spínací systémy či systémy pro ukládání vedení. Ať už je Váš návrh jakýkoli - ve společnosti Hager pro něj máme dokonalé řešení.

Katrin Grund, Showroom Monobrand, Sokolovská 409/120, Praha - Karlín

Zastavte se v partnerském showroomu Monobrand v Karlíně!

Na adrese Sokolovská 409/120 v pražském Karlíně na Vás čeká nový showroom Monobrand s vypínači berker a dalšími designovými prvky.

Zastavit se můžete kdykoliv v době Po - Pá | 09:00 - 17:00 hod.

Také si můžete domluvit osobní schůzku na tel. čísle:
+420 601 323 856.

Máte nějaké dotazy?

Jiří Košina, technická podpora v oblasti domovních elektroinstalačních přístrojů

Pro technické dotazy pište technici.cz@hager.com či volejte na telefon:
+420 281 045 731.

Naše katalogy si můžete stáhnout, nebo objednat zdarma zde.

Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme!